Tantra Energie

 

Dit is een energetische en helende oliemassage, die al je zinnen prikkelt en je hele lichaam laat ontwaken. Via de handen stuur ik energie door je lichaam, via pulseren en drukken op marmapunten maak ik blokkades los.

Zo komt geleidelijk aan je hele lichaam tot leven. De chakras worden één voor één bewerkt en gaan zich openen.

Tantra laat je Kundalini (Chi of Ki) ontwaken. Dit is de "levensenergie" of seksuele energie die door ons hele lichaam stroomt en ons levendig, veerkrachtig en gezond houdt. Die wordt vervolgens verdeeld over het ganse lichaam, wat zorgt voor een erg intense ervaring die je niet licht zal vergeten! De bevrijding ervan brengt je bij je diepste gelukzaligheid en verbindt je in liefde met de wereld rondom.

 

Mijn Tantra Energie Massage werkt niet naar een einddoel toe. In plaats daarvan is het een voortdurende flow van ervaren en genieten, waardoor je in een gelukzalige toestand raakt die nog lang kan nazinderen... Een lingam (= genitale) massage kan ook aan bod komen, zodat het echt een totaal-ervaring wordt. Maar ook dan ligt de focus niet op het seksuele, maar op het helen en in balans brengen. Seksuele blokkades kunnen alzo worden bevrijd, je libido kan een boost krijgen of je kan gewoon weer leren genieten van je lichaam, zonder een druk om te presteren. Het kan je een heel andere kijk bezorgen op seksualiteit, contact en intimiteit – zo kan deze massage ook helend werken op seksuele trauma's of fixaties.

Het is mogelijk een totaal lichaams-orgasme te ervaren, wat helemaal iets anders is als ejaculatie.

 

In de Tantra massage ben je naakt maar blijf ik gekleed. Je blijft helemaal in de rol van de ontvanger, dus wederzijds aanraken hoort daar niet bij..

Er is uiteraard géén ruimte voor seks.

 

Dankzij mijn uitgebreide Tantra- en massage opleidingen heb je de garantie een zuivere Tantra van hoge kwaliteit te ontvangen, en niet een zoveelste "erotische dienstverlening" onder de naam van Tantra!

 

PRIJZEN:

90' = 110€ 120' = 140€

150' = 170€ 180' = 200€