Koppelmassage: Tantra Energie

 

In onze Koppel Tantra Energie Massage gaat het over het terugvinden van je levensenergie, het losmaken van lichamelijke en emotionele blokkades. Zo ontwaakt geleidelijk aan je hele lichaam, wordt het warm en open...

Geen plekje wordt over het hoofd gezien. Tintelingen gaan door je lichaam stromen en wekken je levensenergie. Een erg intense ervaring die je niet licht zal vergeten!

Het is een massage die je "heel" maakt, de chakra's of energiecentra opent met als doel je levensenergie of kundalini vrij te laten stromen.

 

De massage wordt gekleed gegeven. Jullie zijn zelf naakt, maar met een doek wordt gezorgd voor een omhullend, beschermd gevoel. Je blijft helemaal in de rol van de ontvanger, dus wederzijds aanraken hoort daar niet bij.

De Tantra Massage werkt niet naar een einddoel toe. In plaats daarvan is het een voortdurende flow van ervaren en genieten, waardoor je in een gelukzalige toestand raakt die nog lang kan nazinderen... Wel kan je naar wens een yoni of lingam (= genitale) massage erbij nemen, zodat het echt een totaal-ervaring wordt. Maar ook dan ligt de focus niet op het seksuele, wel op het helen en in balans brengen. Seksuele blokkades kunnen alzo worden bevrijd, je libido kan een boost krijgen of je kan gewoon weer leren genieten van je lichaam.

 

Vooraf houden we een kort intake-gesprek, waarin we samen verkennen waar jullie specifieke wensen, verlangens maar ook jullie grenzen liggen.

Zeker voor de dames vinden we het erg belangrijk heel duidelijke afspraken te maken én ons daar ook aan te houden! Respect en vertrouwen zijn 100% gegarandeerd, we gaan nooit over de grenzen die je aangeeft zodat je in alle veiligheid je kan overgeven tijdens de massage.

 

Jullie kunnen de massage naar keuze in dezelfde of in aparte kamers ontvangen. Geef dat even aan bij reservering. Wij zelf raden aan aparte kamers te nemen, dat maakt het makkelijker nóg dieper in de massage te gaan...

 

Na deze heel aparte en intense ervaring is de kans groot dat jullie willen nagenieten in alle intimiteit. In de prijs van onze Tantra koppelmassage is dan ook een halfuur extra tijd voor jullie tweetjes inbegrepen. Geniet na afloop volop van elkaar en van onze sensuele ruimte...

 

PRIJZEN:

60' = 150€ 90' = 200€ 120' = 250€

(prijzen zijn per koppel, niet per persoon!)

 

Voor en na elke massage kan u hier een lekkere douche nemen.

De vermelde tijden gelden volledig voor de eigenlijke massage, voorzie dus 1 uur extra tijd voor intake en nagenieten, douchen...