Koppel Tantra

Tantrische koppel-massage

 

Verleg jullie grenzen, ontdek een nieuwe wereld van erotiek en sensualiteit...

In deze genotsmassage gebruiken we Tantrische technieken, steeds helemaal op jullie afgestemd, om zo tot een totale ontspanning én een intens sensueel genot te komen. Je wordt op subtiele wijze over je ganse lichaam zacht, liefdevol maar ook prikkelend aangeraakt. Geen plekje wordt overgeslaan... Zo ontwaakt geleidelijk aan je hele lichaam, wordt het warm en open... Tintelingen gaan door je lichaam stromen en wekken je levensenergie. Een erg intense ervaring die je niet licht zal vergeten!

Het is een massage die je "heel" maakt, de chakra's of energiecentra opent met als doel je levensenergie of kundalini vrij te laten stromen.

Vanuit diepe ontspanning wordt de sensualiteit stap voor stap opgebouwd. Daarna gaan we weer in ontspanning, om in het tweede deel een nog hogere energie te bereiken, en misschien een intense climax...

 

De Tantra Massage werkt niet echt naar een einddoel toe. In plaats daarvan is het een voortdurende flow van ervaren en genieten, waardoor je in een gelukzalige toestand raakt die nog lang kan nazinderen... Wel kan je naar wens een yoni of lingam (= genitale) massage erbij nemen, zodat het echt een totaal-ervaring wordt. Maar ook dan ligt de focus niet op het seksuele, wel op het helen en in balans brengen. Seksuele blokkades kunnen alzo worden bevrijd, je libido kan een boost krijgen of je kan gewoon weer leren genieten van je lichaam.

De massage wordt naar jullie keuze naakt of in onderkledij gegeven. Jullie zijn zelf naakt, teneinde met elke vezel van je lijf te kunnen genieten.

Wederzijdse respectvolle aanraking is OK teneinde tot een meer intieme beleving te komen. Ook body-to-body technieken zijn mogelijk. Jullie kiezen zelf of je tot een orgasme komt of dat voor elkaar bewaart...

 

Vooraf houden we een intake-gesprek, waarin we samen verkennen waar jullie specifieke wensen, verlangens maar ook jullie grenzen liggen.

Zeker voor de dames vinden we het erg belangrijk heel duidelijke afspraken te maken én ons daar ook aan te houden! Respect en vertrouwen zijn 100% gegarandeerd, we gaan nooit over de grenzen die je aangeeft zodat je in alle veiligheid je kan overgeven tijdens de massage.

 

Door onze vele opleidingen in massages en Tantra kunnen we jullie een unieke ervaring garanderen, van hoog kwalitatief niveau, niet te vergelijken met platte "erotische dienstverlening"!

 

Na deze heel aparte en intense ervaring is de kans groot dat jullie willen nagenieten in alle intimiteit. In de prijs van onze Tantra koppelmassage is dan ook een halfuur extra tijd voor jullie tweetjes inbegrepen. Geniet na afloop volop van elkaar en van onze sensuele ruimte...

 

PRIJZEN:

60' = 150€ 90' = 200€ 120' = 250€

(prijzen zijn per koppel, niet per persoon!)

 

Voor en na elke massage kan u hier een lekkere douche nemen.

De vermelde tijden gelden volledig voor de eigenlijke massage, voorzie dus 1 uur extra tijd voor intake en nagenieten, douchen...